• Hotspots Arrow
  • Reistijd Arrow

Filters
Arrow

Reistijd
Arrow

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand

Wonen in Heerderhof

De gemeente Heerde ligt op de Veluwe in Gelderland, tussen Zwolle en Apeldoorn. De gemeente telt ruim 18.000 inwoners en bestaat uit vier dorpen: Heerde, Veessen, Vorchten, Wapenveld en het buurtschap Hoorn.

Nieuwbouwplan Heerderhof ligt aan de zuidkant van Heerde en grenst aan het buitengebied met landerijen en boerderijen. De hond uitlaten, een rondje hardlopen of fietsen op een zomerse zondagmiddag? Wanneer je het plan uitgaat, sta je zo in het mooie Veluwelandschap.

Lekker buitenspelen

Ook in Heerderhof zelf valt van alles te beleven, zeker voor kinderen. Lekker buitenspelen kan in de eigen grote tuinen of in de centrale groene hof met de speelboom. En even verderop, vlakbij de zorgwoningen, komt een dierenweide.

Alle voorzieningen in de buurt

In de omgeving van het plan vind je alles wat je nodig hebt. Supermarkten, het winkelcentrum en gezellige terrasjes liggen op nog geen vijf minuten fietsen en in de buurt zijn meerdere basisscholen en een middelbare school gevestigd. Houd je van sporten? In Heerde kun je onder meer voetballen, tennissen, zwemmen, paardrijden en fitnessen.

Goed bereikbaar met auto en ov

Heerderhof sluit aan op de Eperweg, waardoor je zo op de A50 rijdt. Binnen een halfuur sta je in plaatsen als Zwolle, Harderwijk en Apeldoorn. Reis je veel met het openbaar vervoer? Dan biedt de bus uitkomst. Rondom het plan zijn meerdere haltes te vinden.

Deel deze pagina: