Inloopavond bestemmingsplan Heerderhof op woensdag 30 januari

Met de komst van Heerderhof krijgt Heerde er een nieuwe woonwijk bij. Ben je op zoek naar een huis? Of woon je in de buurt en wil je meer weten over het plan. Graag willen wij samen met de gemeente Heerde laten zien wat deze plannen inhoudelijk betekenen. Wij hebben daarvoor een inloopavond gepland op woensdag 30 januari tussen 18.30 uur tot 20.00 uur. Het betreft een vrije inloop dus uw bent binnen het genoemde tijdstip van harte welkom in Brasserie Meet & Eat, Partycentrum De Keet van Heerde, Eperweg 55 te Heerde.

Tijdens de inloopavond vertellen we over Heerderhof en presenteren we het bestemmingsplan.

Wil je je voorbereiden? Sinds 8 januari jongstleden ligt het Ontwerp bestemmingsplan Heerderhof (Wendhorst) ter inzage in het gemeentekantoor aan de Eperweg (op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur). Je kan het Ontwerp bestemmingsplan Heerderhof met de toelichting, regels en verbeelding ook vinden op de website van de gemeente (Heerde.nl) onder Wonen en (ver)bouwen.

Na afloop is er uiteraard alle ruimte om vragen te stellen. Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte blijven? Dan kun je je gegevens achterlaten. Zo weet je zeker dat je niets mist.

Deel deze pagina: