De verkoop start 22 november, schrijf je in! 
De verkoop van de 34 woningen en 4 kavels in Heerderhof start vrijdag 22 november: vanaf dan kun je je online inschrijven op het bouwnummer van je voorkeur!

Aanbod
Een starterswoning, een patiowoning of een herenhuis? Of wil toch liever een twee-onder-een-kap woning, een vrijstaande woning of een kavel? Dat is mogelijk in Heerderhof, al deze woningtypen zijn daar te vinden. Klik hier voor het woningaanbod en bijbehorende v.o.n. prijzen.

Belangstelling
Heb je interesse voor één of meerdere bouwnummers, registreer je dan via de knop belangstelling bovenaan deze website. Allereerst vul je je NAW-gegevens in. Je ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail met daarin een link waarmee je de aanmelding kunt afronden en een account kunt aanmaken. 

Heb je al een account, dan kan je ook direct met je accountgegevens inloggen.

Mijn VanWonen
Zodra je je account hebt geactiveerd of hebt ingelogd, kom je in ‘Mijn VanWonen’. In deze persoonlijke omgeving kun je actuele informatie vinden over dit project en belangrijke gegevens inzien, wijzigen of aanvullen.

Start inschrijving vandaag 
In ‘Mijn VanWonen’ kun je via de button online inschrijven je interesse voor één of meerdere bouwnummers vrijblijvend kenbaar maken in het online inschrijfformulier. Alleen volledig ingevulde online inschrijfformulieren tellen als inschrijving. Na je inschrijving ontvang je een bevestiging hiervan per e-mail. Je kunt als geïnteresseerde slechts één keer inschrijven. Dubbele inschrijvingen worden uitgesloten.

Sluit inschrijving op donderdag 28 november as. 10.00 uur, daarna toewijzen. 
Na het sluiten van de inschrijfperiode worden alle gegevens van de inschrijfformulieren verzameld en door ons gecontroleerd. Vervolgens worden de woningen toegewezen aan kandidaten. Indien er een bouwnummer voor je gereserveerd is, wordt er een afspraak ingepland voor een verkoopgesprek. Tijdens dit verkoopgesprek ontvang je alle informatie over de woning en de omgeving. Indien je tot aankoop over wenst te gaan, wordt er een vervolgafspraak gepland voor het tekenen van de koop -en aannemingsovereenkomst. Indien je niet ingeloot bent, ontvang je een e-mail waarin staat dat je als reserve kandidaat genoteerd staat. Wanneer een kandidaat afvalt en er komt een woning beschikbaar, dan wordt er opnieuw willekeurig automatisch toegewezen.

Heb je vragen over de woningen, kavels of de verkoop, dan kun je te allen tijde contact opnemen met Marjolein Jongerius, marjolein@vanwonen.com.

Deel deze pagina: